500 Ronden - One5Mini

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Races > 2014
Hoi Allemaal,

Wij willen bij deze alle deelnemers, Mari v.d. Broek, alle vrijwilligers en de RACO2000 hartelijk danken voor het mogelijk maken van de eerste One5mini 500 ronden Race. Het was een enerverend, en vooral sportief weekend met een eerlijke manier van strijden.

Het weer speelde niet echt mee maar dat mocht de pret niet drukken, allemaal fanatiek en gedreven. Maar toch ook gemoedelijk onder elkaar, hetgeen waar we ook naar streven in deze klasse. We kijken ook alweer uit naar het vervolg wat er in 2015 op zeker zal komen. Voor de eerste keer de finale gestart met de Pace Car, wat ook zeker een vervolg zal krijgen voor de komende halve en hele finales gedurende het seizoen 2014.

Het bleek wederom maar weer dan een endurance Race vele facetten kent en dat tactiek een zeer grote rol speelt. Team Taris trok alles uit de kast en met een doordachte startegie konden zij met 29 ronden voorsprong winnen. De kneep zat hem o.a. in het terugstellen van de gas uitslag waardoor ze bijna 50 minuten op een tank konden rijden, zonder veel aan snelheid in te hoeven boeken, én minder vaak een Pitstop hoefde te maken.

Alle Teams hebben hard gestreden en de One5mini heeft bewezen een betrouwbare auto te zijn. Dus voor diegen die nog steeds twijfelen, doe gewoon mee!  

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en we tellen alweer af naar de eerste Race van seizoen 2014 op 12 en 13 April bij de Baanbrekers in Rucphen.

Tot dan! 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu